Suklaa-juustokakku

Pohja
150g kaurakeksejä
50g voita

Täyte
5 liivatelehteä
200g fazerin-suklaata
200g maustamatonta tuorejuustoa
200g ranskankermaa
2rkl sokeria
1prk flora vanillaa
3rkl appelsiinimehua

Pohjan valmistus: Murenna keksit, sulata voi. Sekoita keskenään. Pingota irtopohjavuuan pohjalle leivinpaperi ja painele muruseos siihen. Laita kylmään siksi aikaa, kun valmistat täytteen.

Täytteen valmistus: Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa flora vanilla kovaksi vaahdoksi. Sulata suklaa mikrossa. Sekoita keskenään huoneenlämpöinen tuorejuusto, ranskankerma ja sokeri. Kääntele joukkoon vähän jähtynyt suklaa. Kuumenna appelsiinimehu ja sulata liivatteet siihen. Anna hetki jäähtyä ja sekoita sitten ohuena norona suklaa-tuorejuustoseokseen. Sekoita tasaiseksi. Lopuksi kääntele varovasti vaniljavaahto seokseen. Kaada täyte vuokaan, tasoita ja anna hyytyä jääkaapissa vähintään 2-3 tuntia tai seuraavaan päivään. Koristele.

959777.jpg

959778.jpg