Toinen tilauskakku samaisiin 60-vuotisjuhliin oli 8 munan kinuskikakku. Tämä on ihka ensimmäinen kinuskikakkuni ja hyvin onnistui! Täytteet ovat samat, kuin edellisessä kakussa. Koristeet matkasivat erillisessä rasiassa asiakkaan mukana, kuvan laitan niistäkin!

Kinuskikuorrutus:
2 dl kuohukermaa
1 1/2 dl fariinisokeria
2 tl voita

Laita kerma ja sokeri kattilaan. Keitä hiljalleen 10 min välillä sekoittaen. Ota seos levyltä ja sekoita joukkoon voi. Levitä kakun pinnalle pieniä kerroksia kerrallaan. Jos haluat, voit kaulita ohuen marsipaanilevyn kinuskin alle.

Pursotuksia YRITIN tehdä hyla kermalla, joka suli ja suli! Viimeiseksi kerraksi jäi tuo yritys mun kohdalla, ikinä en enää kyseisellä kermalla pursottele yhtään  mitään!

1394607.jpg