Oon miettiny useasti, että pitäis testata tuota pikeerin pursotusta. Ikinä en oo sitä tehnyt ja nyt sitten viimein sain aikaiseksi. En värjäillyt sitä mitenkään, kunhan kokeilin mitä siitä voi pursotella. Näköjään ihan mitä vain!

Huom: Miten pikeerikoristeet käyttäytyvät kakun päällä. Esim. kermavaahdon kanssa. Pehmeneekö ne, vai pysyvätkö ryhdissään? Kauanko noita voi säilyttää ilmatiiviissä rasiassa?

Tiara tietenkin ekana piti kokeilla tehdä. Se on täs nyt vielä kuivumassa, mutta kun se on kuivunut, maalaan sen ja laitan sitten uutta kuvaa. Eihän nää nyt hääppösiä teelmööksiä oo, mutta harjoitushan tekee tässäkin asiassa mestarin...

Niin joo, pikeerin valmistin näin:
yks kananmunan valkuainen
noin 3dl sihdattua tomusokeria.
Nää vatkataan yhteen.

1235846.jpg

Kirjaimetkin näytti onnistuvan ihan hyvin ja ne sai irroitettua paperistakin helposti rikkoutumatta.
1235850.jpg

Kunhan testailin:
1235848.jpg
1235849.jpg