Kannattaa ehdottomasti tehdä pitaleivät itse, tää on todella helppo ohje!!

Pitaleivät
10kpl

3 dl vettä
1 pss kuivahiivaa
1 tl suolaa
ripaus sokeria
2 rkl öljyä
7 dl vehnäjauhoja

Lämmitä vesi reilusti kädenlämpöiseksi. Sekoita kuivahiiva osaan jauhoista. Kippaa veden sekaan kuivahiivaseos, sokeri, suola ja öljy. Lisää jauhoja ja vaivaa taikinaa niin, että se irtoaa reunoista. Kohota liinan alla n.30min. Leivo kymmenen pyöreää leipää, n. 1cm paksuisia. Laita uuni lämpenemään 250 asteeseen ja anna leipien kohota vielä sen aikaa liinan alla. Paista 5-8minuuttia.

Halkaise ja täytä. Mulla jäi eilisestä pieni määrä lasagnettea.... joo-o, se piti käyttää johonkin ja käytin sen näihin. Eli täytteenä on 400g jauhelihaa, jonka paistoin, maustoin ja sekoitin tuon lasagneten lopun siihen. Lisäksi juustoa, suolakurkkua, tuorekurkkua, paprikaa, sipulia ja tomaattia. Tässä kuvassa ei näy muuta kuin juusto ja jauheliha, muut sörsselit lisättiin pöydässä vasta. :) Niin ja olihan lasten omissa ketsuppia ja miehen omassa tietenkin tabascoa.

896626.jpg