Vähemmän on tullut keksiä leivottua, nyt niitä...

Suklaa-Rusina-Kaurakeksit
30-40kpl

125 g voita tai margariinia
1 1/2 dl sokeria
4 1/2 dl kaurahiutaleita
1 dl vehnäjauhoja
reilu 100g rusinoita
1 rivi tummaa suklaata
1 tl soodaa
1/2 dl maitoa

Rouhi suklaa, tarvittaessa saksi rusinoita pienemmiksi, sulata rasva. Sekoita kuivat aineet sulatettuun rasvaan ohjeen järjestyksessä. Sekoita sooda maitoon ja lisää lopuksi taikinaan. Ota taikinasta lusikalla nokareita pellille ja painele ne tasaiseksi. Paista 200 asteessa 5-10 minuuttia.

Keksit turpoavat aika paljon uunissa jota en tiennyt, ja teinkin sitten vähän turhan suuria niistä, joten leikkasin melkein kaikki kahtia heti uunista ottamisen jälkeen.
863644.jpg