Karviaiset näytti olevan kypsiä ja bongailin sitten netistä ohjeita, mitä niistä vois tehdä. Ikinä en oo niistä sen kummemmin tehnyt mitään, ne on syöty puskista päin.

Päätinpä kokeilla sitten tälläistä:

Köyhänmiehen lakkahillo...

1/2kg porkkanoita
1 litra karviaisia
1/2dl vettä
1/2 kg hillosokeria

Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi. Laita porkkanat, karviaiset ja vesi kattilaan ja keitä hiljalleen miedolla lämmöllä niin kauan, että seos saostuu sopivasti. (En katsonut keittoaikaa).
Lisää hillosokeri ja keitä 10 minuuttia. Kuori vaahto pois. Purkita.

Hyvältä maistuu, sopivan kirpeää, muttei liian. Aion käyttää täytekakkujen välissä talven mittaan!

806353.jpg

806357.jpg