Tuolla kommenteissa Liisa pyysi, että kerron tuosta Lontoon reissustani. Olin siellä vuosi sitten keväällä. Ystäväni kanssa lähdimme neljäksi yöksi sinne katselemaan paikkoja. Kiva reissuhan se oli ja paljon tuli nähtyä.

Me käytimme kyllä ajan tarkoin hyödyksi, mitään ennakkosuunnitelmia me ei tehty siitä, että missä minäkin päivänä kierrämme, vaan paikan päällä joka aamu päätettiin, minne eka suunnataan. Ystäväni serkku asui lontoossa, ja hän meitä opastikin ekan päivän. Muut päivät me sitten suunnistimme kahdestaan paikasta toiseen.

Lontoo on tosi helppokulkuinen kaupunki, metrokartasto on todella selvälukuinen, eikä mekään eksytty kertaakaan. Minä en oo paljoa matkustellut, mutten siltikään tuntenut oloani turvattomaksi tuolla, vaikka kyse onkin noin suuresta kaupungista jonne voisi luulla tälläisen maalaistollon eksyvän alta aikayksikön.

Haaveissa on joskus palata Lontooseen kahlaamaan läpi ne nähtävyydet, jotka meiltä jäi koluamatta. Yksi niistä on esimerkiksi westminster abbey... aika vaan ei yksinkertaisesti riittänyt enää sinne  menoon. Mutta kuitenkin enskeväänä on suunnitelmissa suunnata Roomaan, tuonne ikuisenakin pidettyyn kaupunkiin, ehkäpä jätän osan sydämestäni myös sinne, samoin kuin Lontooseen!!

Tässä vielä muutama kuva...

Greenwich, todella kaunis paikka!! Täältä nousimme jokilaivaan ja seilailimme
pitkin Thamesia...
718046.jpg

Erittäin brittiläinen kortteli, täällä asuimme...
718049.jpg

Ja tässä Oxford Streetin ostoskatu iltavalaistuksessa...
718051.jpg